About Hogeschool van Amsterdam

 

De opleiding

Bij HBO-ICT leidt een enthousiast docententeam van ongeveer 130 medewerkers 2500 studenten op om de wensen van gebruikers te vertalen naar praktische computertoepassingen. In de complexe wereld van ICT is het daarbij van belang om goed te kunnen samenwerken en overzicht te behouden. HBO-ICT is een innovatieve opleiding die direct gerelateerd is aan het bedrijfsleven. Je komt te werken bij de ICT-opleidingen die onderdeel uitmaken van de faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie (FDMCI).

Wij bieden

De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie van docent/onderzoeker 2. Bij deze functie hoort de loonschaal 11 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal € 4.661,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor één jaar. Verlenging is afhankelijk van gebleken geschiktheid, formatieruimte en de toestroom van nieuwe studenten.

De HvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand. Daarnaast biedt de HvA (via de HvA Academie) uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

Docenten dienen een didactische bevoegdheid te hebben, dan wel binnen een vastgestelde periode te behalen. De opleiding hiertoe biedt de HvA je aan.

Nadere informatie: Richard de Koning, Hoofdfasemanager Game Development, info en solliciteren op deze functie; mail naar [email protected]
Sluitingsdatum: 5-10-17

  • docent Game Development (0,6 – 1,0 fte)

    Hogeschool van Amsterdam
    Netherlands
    • Full Time
    • 1 year ago