About Pillo Games

Over Pillo
Pillo is de kussen-game-controller. Vanwege haar zachte, vanzelfsprekende vorm, een kussen, maakt ze games spelen toegankelijk voor iedereen. Door haar intuïtieve interacties; knuffelen, knijpen, draaien & schudden, bestuurt ze games. Die games zijn speciaal ontwikkeld om samen te spelen.

Voor iedereen
Als we zeggen ‘iedereen’, dan bedoelen we ook iedereen! Iedereen is dus juist niet alleen de gamers, maar ook juist de niet-gamers. Niet alleen fitte, jonge mensen, maar ook ouderen en mensen met beperkingen. Of je nu jong, oud, gezond of beperkt bent, met Pillo kan iedereen samen gamen!

Unieke instellingen
Iedereen is uniek en dat vraagt om unieke instellingen. Daarom zijn de Pillo games voorzien van een kalibratie-systeem waarin voor elke speler afzonderlijk kan worden ingesteld hoeveel kracht hij of zij moet gebruiken om de Pillo (volledig) in te drukken. Zo kan de Pillo gevoeliger worden afgesteld voor iemand met minder kracht Of juist om meer kracht vragen in een fysio-game.

Het is voor verzorgers en therapeuten soms handig om doelen te stellen of activiteit te meten. Daarom zijn veel Pillo games uitgerust met een instellingen-menu om bijvoorbeeld tijdsduur en aantal repetities in te stellen, en een eindscherm waarin statistieken worden weergegeven over activiteit en interactie.

Co-design
Om de beste games te kunnen maken, ontwikkelen we altijd in samenspraak met onze doelgroep. Door intensief te testen bij onze klanten, komen we erachter waar hun eigen kracht ligt en welke vorm van uitdaging hen het meest stimuleert.

  • Marketing, communicatie & sales stagiaire bij Pillo Games!

    Pillo Games 's Werelds eerste knuffelbare game controller!
    Netherlands
    • Internship
    • 1 year ago