About Flavour BV

Wat doen wij?

Wij zijn Flavour; wij zijn game-changers. Wij gebruiken gamification en storytelling om problemen op te lossen. Hiervoor gebruiken wij onze eigen werkmethode; ‘Hero Centred Design’. Door onze gebruikers te benaderen als potentiële helden - wanneer zij kunnen, willen en de mogelijkheid hebben, kunnen wij hun gedrag veranderen en creëren we een positieve impact op de maatschappij.

Bij Flavour werken we met partners die een verandering willen maken en een situatie willen verbeteren. Samen met hen ontwikkelen wij playfull en efficiënte softwareproducten om de wereld te verbeteren; HackShield, Quinn en Collegia. Van het online weerbaar maken van kinderen tot het trainen van meldkamer centralisten - wij maken het!

HackShield

Met de game HackShield maken we kinderen op een speelse en effectieve manier bewuster en weerbaarder tegen online gevaren. HackShield motiveert om problemen op te lossen en om samen met een community een verbeterde online wereld te bouwen. Met de game brengen we gevaarlijk gedrag in kaart en leren we de balans aan tussen digitale veiligheid en digitale vrijheid.

Wij werken vanuit Amsterdam en zijn enorm benieuwd wat je ons komt brengen! Wil je meer over ons weten? Kijk op onze website: www.flavour.nl. Besloten dat je ons team wil komen joinen? Awesome! Stuur een mailtje naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Vergeet niet je portfolio en cv met je mail mee te sturen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Junior Unity Developer

  Flavour BV Bringing the fun of gaming into everyday life
  Netherlands
  • Full Time
  • 3 months ago
 • Medior game developer gezocht!

  Flavour BV Flavour BV
  Netherlands
  • Full Time
  • 4 months ago