About Kiss the Frog

Kiss the Frog ontwerpt en ontwikkelt digitale, interactieve producties die bezoekers een onvergetelijke ervaring geven. Al meer dan 20 jaar werken wij wereldwijd voor de mooiste musea, tofste attractieparken en beste experiences.

We zijn kikkers
Wij bundelen onze krachten als team en staan onvoorwaardelijk voor wie we zijn en wat we leveren. We zijn deskundig op elke plek van het speelveld. Onder elkaar waarderen en begrijpen we elkaars kennis en ervaring.

We zijn verhalenvertellers
Wij kennen ons publiek door en door en vertellen bevlogen verhalen op maat. We leven en lezen ons zorgvuldig in en gaan er eens goed voor zitten om iedereen te verwonderen en te inspireren.

We zijn magiƫrs
Wij zijn in de bevoorrechte situatie om te kunnen toveren. Elk onderwerp, elk verhaal, alles en iedereen, hoe onopvallend op het eerste gezicht ook, transformeren we in iets onverwachts en indrukwekkends.

We zijn avonturiers
Onbevreesd en onverbiddelijk nieuwsgierig betreden wij braakliggend terrein en ontdekken de nieuwste ontwikkelingen. We bijten ons vast in elk avontuur, want we kunnen tegen een stootje en bewegen mee waar dat moet. Maar we houden pas op als we er zijn.

  • Creatieve Front End developer

    Kiss the Frog INTERACTIVE MEDIA | CREATIVE TECHNOLOY
    • Full Time
    • Posted 3 weeks ago